گزارش راه اندازی آزمایشگاه جامع آموزشی-پژوهشی و شبکه آموزش های عملی آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران
نشست معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی دانشگاه با مسئول ستادی بسته توسعه و ارتقاء زیرساخت های آموزشی در خصوص ارائه گزارش راه اندازی آزمایشگاه جامع آموزشی-پژوهشی و شبکه آموزش های عملی آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، این نشست دوشنبه 17 آذر 99 به منظور ارائه گزارش راه اندازی آزمایشگاه جامع آموزشی-پژوهشی و شبکه آموزش های عملی آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مشاور محترم اجرایی معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سالن شورای آموزشی معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه گفت: با عنایت به تدوین بسته های تحول توسط دکتر لاریجانی و تیم ایشان که یکی از ابتکارات ماندگارشان می باشد، یکی از این بسته ها، بسته توسعه و ارتقا زیرساخت های آموزشی می باشد که این دانشگاه در راستای توسعه و ارتقاء زیرساخت های آموزشی در حال انجام سه پروژه مهم 1- سامانه سماد (راه اندازی و مشغول به کار است) 2- مرکز آزمون شماره دو (در حال راه اندازی است) 3- آزمایشگاه جامع آموزشی و پژوهشی (راه اندازی شده) می باشد. لذا برای رسیدن به اهداف مورد نظر ارتباط خوبی بین آموزش و پژوهش در این دانشگاه وجود دارد.
دکتر قنبری، مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در اموزش علوم پزشکی دانشگاه در خصوص ایجاد شبکه آموزش های عملی آزمایشگاهی دانشگاه بیان کرد: بدین منظور نرم افزار آزماد طراحی شده است و اشتراک گذاری همه آزمایشگاه های فعال دانشگاه چه آموزشی و چه پژوهشی را در برخواهد داشت. در این مسیر آموزش از پژوهش جدا نیست و همگرایی خوبی بین معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی دانشگاه صورت گرفته است و حکم سرپرست آزمایشگاه جامع آموزشی و پژوهشی به امضاء هر دو معاونت صادر شده است .
در ادامه مهندس مولایی مدیر عامل شرکت پرشیا شبکه و مهندس میرزرندی طراح نرم افزار آزماد توضیحاتی در خصوص قسمت های مختلف نرم افزار که با دو هدف استفاده بهینه از تجهیزات و اشتراک گذاری آنها و مدیریت اساتید و دوره ها تولید شده است را ارائه و تمام امکانات و نحوه کار با آن را بیان نمودند.
دکتر رحیم نیا، متولی بسته توسعه و ارتقا زیرساختهای دانشگاه گفت: نمونه کوچک این مدل اشتراک گذاری تجهیزات، از دانشکده فناوری های شروع شده است و فرصت خوبی در کنار فرصت های دیگر برای استفاده بهینه از دستگاه های موجود در دانشگاه می باشد.
دکتر حسن پور، مدیر عمومی معاونت پژوهشی دانشگاه ضمن ابراز رضایت از راه اندازی آزمایشگاه جامع آموزشی و پژوهشی و شبکه آزمایشگاه های دانشگاه بیان کرد که این اقدام نقش بسیار بزرگی در تربیت هر چه بهتر دانشجویان دانشگاه در مقاطع مختلف را دارد.
سپس دکتر اخوان، مشاور اجرایی معاونت آموزشی وزارت بهداشت ضمن تبریک رتبه اول دانشگاه در اکثر بسته ها و کسب رتبه اول در طرح راد بیان کرد که با توجه به اینکه یکی از اقدامات این بسته راه اندازی یک آزمایشگاه مرجع در کلان منطقه می باشد، از دکتر سهراب پور و تیم ایشان جهت راه اندازی این آزمایشگاه در دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکر کرد و گفت : این آزمایشگاه پوشش کلان منطقه را داشته باشد و با دید همگرایی در سطح منطقه راه اندازی شود تا بتوان بودجه قابل قبولی به آن اختصاص داد. همچنین بحث شبکه و اشتراک گذاری مدیریت دوره ها نیز در سطح کلان منطقه صورت گیرد. ایشان خواستند که طی یک نامه این اقدام بزرگ و ارزنده به معاونت آموزشی وزارت انعکاس داده شود تا اقدامات و حمایت های لازم نیز صورت گیرد.
در پایان اعضا از مکان آزمایشگاه جامع آموزشی و پژوهشی واقع در طبقه 3 ساختمان تجاری سازی بازدید نمودند.
خبر: رویا جلوداری
عکس: سمیرا فرجی
ارسال نظر