سامانه سماد از افتخارات تیم معاونت آموزشی دانشگاه در این دوره است
معاون آموزشی دانشگاه خبر داد: دوره های سماد (سامانه آموزش های آزاد دانشگاه) فقط در شش ماه اول سال 99 بیش از 15 میلیارد ریال درآمدزایی برای اعضای هیات علمی دانشگاه داشته است.
دکتر سهراب پور با اعلام این مطلب گفت: سامانه سماد که از بهار سال 98 فعالیت رسمی خود را در دانشگاه آغاز کرده است، یک بستر بسیار چابک و سریع العمل برای تعریف و برگزاری دوره های آموزشی حضوری و مجازی، و از افتخارات تیم معاونت آموزشی دانشگاه در این دوره است. طراحی و ایجاد این سامانه، محصول تفکر و مدیریت اجرایی درخشان دکتر سلیمانی و تیم همکار ایشان، و یکی از برندگان جایزه ممتاز در جشنواره شهید مطهری در سال اخیر است. این سامانه که نمونه های فراوانی در دانشگاه های معتبر دنیا دارد، بستر برگزاری دوره های منجر به گواهینامه (پودمانی) با برند دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور است و دانش و تجربه اساتید این دانشگاه را در قالب برنامه های فاخر آموزشی حضوری و مجازی، نظری و عملی، در اختیار فارغ التحصیلان، دانشگاهیان، و سایر افراد جامعه قرار می دهد و گواهینامه دانشگاه علوم پزشکی تهران به ایشان اعطا می کند.
به گفته وی، در این مدل، یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دبیر برنامه، تیمی از مدرسان و کوریکولوم برنامه را تدوین و فرم تعریف دوره را در سایت سماد (http://samad.tums.ac.ir/) پر می کند. بررسی و داوری در کمتر از 72 ساعت توسط شورای سماد معاونت آموزشی انجام و ثبت نام از متقاضیان در سامانه سماد انجام می شود. سقف شهریه ثبت نام که به تصویب هیات امنای دانشگاه رسیده برای هر نفر در دوره های نظری 8 میلیون ریال در روز، و برای دوره های عملی 40 میلیون ریال در روز است.
وی ادامه داد: شهریه اخذ شده، ظرف کمتر از 3 هفته، و تماماً در یک نوبت تقدیم دبیر محترم برنامه می شود. بابت مدیریت و توسعه سامانه و بازاریابی دوره ها نیز درصد ناچیزی از شهریه اخذ شده به عنوان بالاسری در حساب معاونت آموزشی دانشگاه می ماند. ضمن این که دوره های آموزشی که در راستای اهداف مسوولیت اجتماعی دانشگاه باشند، با تخفیف در مبلغ بالاسری از سوی معاونت آموزشی دانشگاه حمایت می شوند.
قابل ذکر است که مبلغ تقدیمی به دبیران برنامه ها در کل سال 98 یک میلیارد تومان و در شش ماه اول امسال به رغم مشکلات و محدودیت های تحمیلی ناشی از اپیدمی کرونا بیش از یک و نیم میلیارد تومان بوده است و پیش بینی می شود تا پایان سال تا دو برابر این میزان افزایش یابد.
معاون آموزشی دانشگاه گفت: مدرسان برنامه می توانند از میان اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه های دیگر، وزارت خانه و موسسات آموزش عالی و نیز بخش خصوصی و نهادها انتخاب شوند و این، فرصت بی بدیلی را برای ارتقای سطح دوره ها ایجاد کرده است.
تاکنون چند برنامه مشترک با این مدل با شرکت های بزرگ داخلی برگزار شده و با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است. همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تحت نظارت اساتید خود می توانند دوره های آموزشی در سماد تعریف کنند و ضمن کسب تجربه ارزنده تدریس و اخذ گواهی تدریس از دانشگاه، از مزایای مادی این برنامه هم بهره مند شوند.
دکتر سهراب پور افزود: در حال مذاکره با نهادهای اجتماعی و مجموعه های دیگر هستیم تا دوره های مورد نیاز آنها را با تکیه بر ظرفیت های بالای اعضای هیات علمی دانشگاه تدوین و ارایه کنیم.
وی ضمن اشاره به چابکی، سادگی، سرعت عمل مراحل اداری و مالی و پیگیری کارشناسان سماد به عنوان مزیت های رقابتی سماد در مقایسه با سامانه های مشابه، اطمینان داد: هر عضو هیات علمی که فقط یک دوره در سماد تعریف کرده باشد شیرینی و راحتی کار را احساس خواهد کرد. وی از تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه دعوت کرد از این فرصت بی بدیل استفاده کنند و با تعریف دوره های مفید و ارزشمند، ضمن ادای مسوولیت اجتماعی خود در زمینه آموزش و ارتقای سطح دانش جامعه، از مزایای مادی و معنوی آن بهره مند شوند.
ارسال نظر