• تاریخ انتشار : 1398/04/23 - 15:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راه اندازی دوره مشترک کارشناسی ارشد نانو تکنولوژی پزشکی با دانشگاه کوفه

گالري تصاوير
به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشي، مدير گروه نانوتكنولوژي پزشكي دانشگاه از راه اندازي دوره مشترك كارشناسي ارشد نانوتكنولوژي پزشكي با دانشگاه كوفه خبر داد.
دكتر حسين قنبري، مدير گروه نانوتكنولوژي پزشكي ضمن تشريح برنامه هاي گروه نانوتكنولوژي پزشكي دانشگاه, لزوم حضور موثر در عرصه هاي بين المللي را مورد تاكيد قرار داد و گفت: از چند سال پيش موضوع راه اندازي دوره هاي مشترك با دانشگاههاي خارج از كشور در گروه نانوتكنولوژي پزشكي مطرح و با توجه به رتبه جهاني كشور در توليد علم نانوتكنولوژي كه جزو پنج كشور برتر دنيا قرار دارد, زمينه براي حضور موفق در عرصه هاي بين المللي و كسب مرجعيت علمي در منطقه در حوزه نانوتكنولوژي پزشكي وجود دارد.برهمين اساس و به دنبال برگزاري كارگاه هاي آموزشي نانوتكنولوژي پزشكي در كشور عراق توسط گروه، مسئولين دانشگاه كوفه علاقه زيادي به همكاري علمي با گروه نانوتكنولوژي پزشكي نشان دادند و مذاكرات راه اندازي رشته مشترك از سه سال پيش دنبال مي شد تا اينكه نهايتاً توافق نهائي بين دو دانشگاه پيرامون چگونگي ارائه اين دوره مشترك حاصل شد و برنامه مورد تائيد وزارت علوم كشور عراق قرار گرفت.
دكتر قنبري طول اين دوره را دوساله اعلام كرد و افزود: سال اول كه دوره آموزشي مي باشد و دروس تئوري و عملي ارائه مي گردد در دانشگاه كوفه و با حضور مدرسان و اساتيد گروه در آن دانشگاه انجام خواهد شد و در برخي از دروس با تائيد گروه نانوتكنولوژي پزشكي دانشگاه از مشاركت اساتيد دانشگاه كوفه نيز استفاده خواهد شد. سال دوم دانشجويان ثبت نام شده در هردو دانشگاه, در ايران حضور خواهند يافت و پايان نامه خود را زير نظر اساتيد گروه و يك نفر از دانشگاه كوفه به عنوان استاد راهنما دوم با تيم تحقيقاتي گروه همكاري خواهد داشت,انجام خواهند نمود.
بعد از انجام پايان نامه دانشجويان طبق فرايندهاي جاري دانشگاه از پايان نامه خود دفاع خواهند كرد و در نهايت مدرك مشترك (joint degree) به آنها اعطاءخواهد شد.
مدير گروه نانوتكنولوژي پزشكي دانشگاه، اجراي اين برنامه را يكي از نمودهاي عيني تحول و نوآوري در آموزش دانست و خاطر نشان كرد: در اجراي اين برنامه مشترك نوآوريهايي صورت گرفته كه درصورت موفقيت مي توان آنرا به عنوان يك مدل كارآمد ارائه داد.يكي از اين نوآوريها ارائه كورسها به صورت ترمي و مادولي توأم با هم دانست كه تعداد سفرهاي اساتيد گروه را كمتر و تمركز فراگيران را به يك موضوع بيشتر مي كند.
مسئول دبيرخانه تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي دانشگاه، توسعه دانش نانوتكنولوژي پزشكي و تبيين جايگاه آن در نظام سلامت را ماموريت ويژه ملي دانشگاه عنوان كرد و كسب مرجعيت علمي در اين حوزه را از برنامه هاي كلان دانشگاه علوم پزشكي تهران برشمرد.
دكتر قنبري از تلاشهاي مجدانه تمامي اعضاي هيات علمي گروه و همچنين معاونت محترم بين الملل دانشكده فناوريهاي نوين پزشكي تشكر كرد و از همكاري مسئولين دانشگاه به ويژه معاونت بين الملل دانشگاه و معاونت آموزشي دانشگاه در پيگيري اين برنامه و تصويب و امضاي آن داشتند، قدرداني نمود.
وي ابراز اميدواري كرد با توجه به اهميت اجراي موفق اين برنامه به عنوان اولين مدل در دانشگاه حمايت هاي لازم از گروه نانوتكنولوژي پزشكي از سوي مسئولين محترم دانشگاه، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي و ستاد ويژه توسعه فناوري نانو صورت پذيرد.  
خبر: رويا جلوداري
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 155079
کلمات کلیدی
معاونت آموزشی  دانشگاه
تهیه کننده:

معاونت آموزشی دانشگاه