لیست اخبار صفحه :1
نشست دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایشی با  اعضای کمیته و دبیران کارگروه های تخصصی دانشگاهی برگزارشد

نشست دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایشی با اعضای کمیته و دبیران کارگروه های تخصصی دانشگاهی برگزارشد

به منظور بررسی پیشرفت فعالیت ها و راه های افزایش مشارکت اعضا در کارگروه ها، نشست هم اندیشی کمیته منطقه ای برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری آموزش پزشکی کلان منطقه 10 برگزار شد.

غرفه کلان منطقه 10 آمایشی در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی
دومین روز بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

غرفه کلان منطقه 10 آمایشی در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

دکتر جعفر حسین پور مدیر EDC دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و مسئول غرفه کلان منطقه 10 آمایشی در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از عرضه دستاوردهای 2-3 سال اخیر دانشگاه های علوم پزشکی این منطقه، در نمایشگاه خبر داد.

نشست  کمیته منطقه ای جهت بررسی وضعیت و مشکلات دانشجویان با حضور معاونان آموزشی و مدیران حوزه آموزش دانشگاه‌های عضو کلان منطقه 10 آمایشی برگزار شد.

نشست کمیته منطقه ای جهت بررسی وضعیت و مشکلات دانشجویان با حضور معاونان آموزشی و مدیران حوزه آموزش دانشگاه‌های عضو کلان منطقه 10 آمایشی برگزار شد.

نشست معاونان و مدیران آموزشی دانشگاه‌های عضو کلان منطقه 10 آمایشی به منظور بررسی وضعیت و درخواست های دانشجویان روز چهار شنبه3 اسفندماه 1401 در محل سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

برپایی غرفه کلان  منطقه ده  آمایشی در هفتمین همایش مرجعیت علمی

برپایی غرفه کلان منطقه ده آمایشی در هفتمین همایش مرجعیت علمی

کلان منطقه ده آمایشی در هفتمین همایش مرجعیت علمی که در محل سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد با برپایی غرفه دستاوردهای خود در حوزه ادغام آموزش علوم پزشکی در نظام سلامت را به نمایش گذاشت.

نشست دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایشی با دبیران  کارگروه های تخصصی دانشگاهی برگزار شد

نشست دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایشی با دبیران کارگروه های تخصصی دانشگاهی برگزار شد

به منظور بررسی گزارش اقدامات انجام شده در دانشگاه ها در راستای برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری نشست دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایشی با حضور اعضای کمیته کلان منطقه و دبیران کارگروه های تخصصی دانشگاهی برگزار شد.